Підтримати нас

Оголошено імена переможців у конкурсі "Дебютна книга"

Vgoru
Автор статті
01 лютого 2022 14:45
957
Поширити:

Вітаємо з перемогою у всеукраїнському літературному конкурсі "Дебютна книга" авторку з Херсонщини, журналістку Медіаплатформи "Вгору" Ганну Щидловську.

Окрім Ганни перемогу здобули: письменниця з Київщини Світлана Скуловатова та львів'янка Наталія  Дьомова. Роботи переможниць надрукують за кошти видавництва.

Переможниці конкурсу. Фото з сайту НСПУ

"Дебютна книга" – спільний проєкт Кабінету молодого автора при Національній спілці письменників України та видавництва “Друкарський двір Олега Федорова”.

Заявки на участь у конкурсі приймалися торік з 22 вересня до 1 листопада. Але за такий короткий термін на конкурс надійшло 70 робіт, серед яких були поетичні добірки і великі за обсягом прозові твори. Журі неодноразово довелося прочитати та проаналізувати близько семи тисяч сторінок рукописів. 

Організатори зазначили, що рівень багатьох робіт - дуже високий, тому обрати трьох найкращих далося нелегко. 

Результати оголосили 30 січня 2022 під час онлайн зустрічі учасників, журі та організаторів. 

Вийде друком добірка віршів «Тиша і трава» львів’янки Наталії Дьомової — письменниці, перекладачки, авторки наукових статей у галузі перекладознавства. Роман «Народжена на межі епох» приніс перемогу Олені Скуловатовій із Київщини - письменниці, науковиці, психологу за освітою. 

Та добірка віршів “Цикада” Ганни Щидловської – журналістки Медіаплатформи "Вгору". 

Вітаємо!

На головному фото: Ганна Щидловська. Фото з особистого архіву

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ