Підтримати нас

Новокаховський виконком продовжує працювати на підконтрольній території України

Vgoru
Автор статті
31 серпня 2022 15:36
511
Поширити:

Міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко разом зі своїм заступником у середині липня виїхав на підконтрольну Україні територію, де створений новий виконавчий комітет. 

Про це повідомляє Суспільне, посилаючись на новокаховського мера.

"Працюємо через Міністерство реінтеграції з різними громадськими благодійними організаціями. Окрім того, що дають для ВПО, у п'ятницю 10 тонн вантажу отримали та в понеділок ще 20 тонн. Це від ЮНІСЕФ, також є цільова допомога для дітей. Вивчаємо питання куди кому що направити через відповідне соціальне спрямування, бо є і продовольчі набори, і мийні засоби, і дитяче харчування та памперси, є і секонд-хенд одягу", – розповів Суспільному Володимир Коваленко.

Окрім продовольчих товарів нададуть буржуйки, плівку, штапики та цвяхи. Все піде на потреби Високопільському, Нововоронцовському, Великоолександрівському районам, де території вже звільнені та людям потрібно готуватися до зими.

Раніше повідомлялося, ЗСУ “накрили” російських військових у районі Чорнобаївки та Широкої балки. Також українські підрозділи завдали удари по складах у Новій Каховці та колоні, яка рухалася по трасі у район Олешок.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ