Підтримати нас

Новокаховські будівельники ремонтують обстріляні мости та будують укріплення для окупантів

Vgoru
Автор статті
27 липня 2022 15:45
1,335
Поширити:

Будівельна компанія з Нової Каховки ТОВ «Олеся» допомагає російським загарбникам виробляти та встановлювати залізобетонні військові укріплення та ремонтує пошкоджені мостопереходи на тимчасово окупованій території українського півдня.

Про співпрацю з окупантами директора і співвласника ТОВ «Олеся» Сєрова Валерія Анатолійовича Центру журналістських розслідувань розповів міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко. Працівники ТОВ «Олеся» допомагали окупантам ремонтувати дорожнє полотно на пошкодженому після обстрілів ЗСУ мосту через Каховський шлюз. Саме поблизу шлюзу й Каховської ГЕС російські загарбники з перших днів повномасштабної війни облаштували одну зі своїх військових баз.

Про деталі співпраці Валерія Сєрова з окупантами розповів також депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань:

«Окупанти знайшли місцеву фірму «Олеся», Сєров директор. На превеликий жаль, він погодився з ними працювати і з перших днів здав своє будівельне підприємство для розташування орків. Коли склад злетів, то це було неподалік цього підприємства», – сказав Сергій Хлань в інтерв’ю телеканалу «НІС-ТВ».

Засновниками й власниками ТОВ «Олеся» є подружжя Сєрових – Валерій і Валентина. У компанії працює близько 470 людей. Сам Сєров володіє також ТОВ «Система-Майстер» і ТОВ «Тенісно-спортивний клуб «Нова Каховка». 

Будівельна компанія «Олеся» вже згадувалась у журналістських розслідуваннях. 30 квітня в селі Дмитрівка Зеленопідської територіальної громади Каховського району був убитий 31-річний ветеран АТО, «кіборг» Андрій Кузнєцов. Численні свідки вказали, що його вбивцею був Дмитро Бомко, син співвласниці ТОВ «Олеся» Валентини Сєрової, який з перших тижнів окупації також почав співпрацювати з російськими загарбниками.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ