Підтримати нас

Нічне залякування Віталія Каська - це виклик кожному з нас

Автор статті
11 квітня 2016 13:47
652
Поширити:

Спочатку вони взялися за добровольців. І ми вже навіть якось радіємо, коли їх відпускають хоча б під домашній арешт.

Випустили під заставу Андрія Іванова (позивний Святослав), який під Іловайськом втратив руку? Яка гарна новина! Поміняли на домашній арешт Олександра Ружанського, що викривав корупцією головного прокурора в зоні бойових дій. Радіймо, Єгоре!

Правда, ось в п`ятницю суддя Краматорського суду Анастасія Михальченко відмовила мені як народному депутату у взятті на поруку Юрія Коростильова (позивний Якут). Він звільняв і боронив не одне українське місто, але тепер хай сидить, він же ж не Льовочкін з Єфрємовим.

За добровольцями прийшла черга тих, хто після Євромайдану потрапив на державну службу, але не дав себе укусити. Ще й намагався вибити зуби клептократам. Касько разом з Davit Sakvarelidze арештовували "діамантових прокурорів", ось тепер і отримали кримінальні справи проти себе.

Хто буде наступним? Ми, що протидіємо клептократам в Парламенті? Айварас, якого якраз звільнять? Журналісти, які викрили оффшори Петра Порошенка?

Ясно, що цим вони лише наближають кінець. Головне запитання - чий?

Ми з Вами відчуваємо, що пробуджено Євромайданом і Війною за Незалежність суспільство цього не потерпить і не пробачить.

Але вони теж планують. Клептократія в Україні благополучно пережила вже дві революції і розраховує пережити й третю.

Зараз час не просто обурюватися. Час разом шукати голку Чахлика Невмирущого. Яку треба знайти і зламати.

Єгор Соболєв
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ