Підтримати нас

На Різдво у плавнях біля Антонівського мосту заблукала вагітна жінка

Автор статті
07 січня 2019 08:23
718
Поширити:

До поліції звернулась мати дівчини. Жінка розповіла, що її донька із двома друзями заблукали в плавнях річки Дніпро.

За півгодини працівники відділення поліції в порту «Херсон» розшукали компанію громадян та доставили неушкодженими додому.

Як розповів т.в.о. начальника відділення поліції в порту «Херсон» Віталій Костенко, близько 20:00 черговий інспектор обласного главку поліції повідомив про отримання інформації, що в плавнях на р. Дніпро навпроти сел. Антонівка заблукали троє громадян – 26-річна жінка та її двоє односельців, віком 19 та 22 роки. В цей час працівники відділення відпрацьовували акваторію щодо дотримання водіями маломірних плавзасобів водного законодавства. Працівники поліції зателефонували за номером, який надала мати жінки, та з’ясували приблизне місцезнаходження заблукавших. Через півгодини водні поліцейські знайшли громадян, посадили у катер, пригостили гарячим чаєм та доставили їх на пристань сел. Антонівка, де передали матері жінки.

Під час поїздки молоді люди розповіли, що через автодорожній міст перейшли на інший берег Дніпра, щоб прогуляти своїх собак, які згодом побігли у плавні і не повернулися. Молоді люди близько двох годин шукали тварин і врешті заблукали. Після цього жінка, яка при цьому була вагітною, зателефонувала матері, а та до поліції.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

 © Херсонська область: https://hr.npu.gov.ua/news/novini/na-xersonshhini-praczivniki-vodnoji-policziji-vryatuvali-vagitnu-zhinku-z-dvoma-druzyami-vid-pereoxolodzhennya/

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ