Підтримати нас

На Херсонщині розперезалися крадії

Автор статті
25 червня 2020 06:00
678
Поширити:

Як повідомив відділ комунікації Національної поліції в Херсонській області, упродовж минулої доби в регіоні зафіксовано 638 заяв та повідомлень від громадян, серед яких рівно 100, за інформацією відділу, містять ознаки кримінальних правопорушень. 

По-перше, минулої доби зареєстрована одна дорожньо-транспортна подія, в якій одна людина отримала травму. Правила дорожнього руху: за їх порушення патрульні склали 113 адмінпротоколів, і 8 з них - за керування автівкою в нетверезому стані. 

Як бачимо, кожного дня поліція складає адміністративні протоколи на пияк за кермом, але чи багато прав водія було відібрано у порушників ПДР? Адже керування транспортним засобом у нетверезому стані - дуже важкий проступок. 

Також поліція навела деякі приклади правопорушень. 

Цього разу, як і вчора, на Херсонщині розперезалися крадії. Так, у 46-річної мешканки села Олексіївки Генічеського району невідомий з салону авто "Део Нексія" поцупив мобільний телефон «Ксіомі Редмі 7» та гроші в сумі 5,300 гривень, 310 польських злотих та 960 доларів США.  

Схожий злочин стався і вночі в селі Великі Копані Олешківського району. Тут біля місцевого ринку невідомий викрав з кабіни автомобіля "Сканія" 50 доларів США та 16 тисяч гривень. Заявник - житель  Рівненської області. 

Нарешті, в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини вранці 24 червня зателефонувала 82-річна мешканка села Тарасівка Скадовського району. Пенсіонерка розповіла, що вночі невідомий зловмисник пошкодив у будинку заявниці вікно, проник всередину та викрав гроші в сумі 20 тисяч гривень.

По всім цим випадкам проводиться перевірка.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ