Підтримати нас

На Херсонщині колишній чиновник сплатить штраф за невчасно подану декларацію

Vgoru
Автор статті
06 квітня 2019 07:03
625
Поширити:

Працівника Новотроїцької районної державної адміністрації за порушення вимог фінансового контролю притягнуто до відповідальності, повідомляє Прокуратура Херсонської області.

«Генічеською місцевою прокуратурою забезпечено участь у розгляді Новотроїцьким районним судом протоколу про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, відносно колишнього працівника одного з відділів Новотроїцької районної державної адміністрації, який несвоєчасно без поважних причин подав декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування», – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що в суді повністю доведено наявність складу адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч. 1 ст. 172-6 КУпАП, у зв’язку з чим постановою районного суду вказану особу визнано винною у порушенні вимог фінансового контролю та піддано адміністративному стягненню у вигляді штрафу на користь держави в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 грн.).
Рішення суду набрало законної сили.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ