Підтримати нас

На Херсонщині правоохоронці затримали угрупування наркодилерів, яке торгувало амфетаміном

Автор статті
22 липня 2021 12:08
913
Поширити:

Як повідомляє відділ комунікації поліції Херсонщини, правоохоронці в складі працівників Управління стратегічних розслідувань, слідчих обласного главку та спецпризначенців КОРДу викрили підпільну лабораторію, у якій виготовлявся амфетамін.

Як з'ясувалося, до групи входило 5 осіб. Один із фігурантів отримував оптові партії прекурсорів поштою, зберігав їх у квартирі своєї співмешканки, а потім переправляв “матеріал” ще одному подільнику, який вдома за допомогою лабораторного обладнання виготовляв амфетамін. Потім зілля отримували дві жінки, які підшукували “клієнтів” і продавали їм, залишаючи “закладки”, надсилаючи поштою або передаючи “з рук у руки”.

Під час обшуків за місцями проживання фігурантів поліцейські знайшли і вилучили 60 доз амфетаміну, 4 пляшки з невідомою рідиною, пакет із прекурсорами, медичні шприци, електронні ваги, банківські картки, автомобіль.

Нині організатора та двох спільників затримано. Вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 ККУ “Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів”.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ