Підтримати нас

На адмінмежі прикордонники виявили авто з механічної системою зміни номерів

Автор статті
03 березня 2017 06:47
597
Поширити:

Під час здійснення прикордонного контролю на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим прикордонники активно проводять заходи по виявленню транспортних засобів, що переміщують з порушеннями чинного законодавства України.

Так, сьогодні, в контрольному пункті «Каланчак» прикордонники Херсонського загону виявили транспортний засіб «Део Ланос» з порушеннями. Громадянин України прямував з м. Сімферополь до м. Херсон на авто з номерами кримської реєстрації українського зразка. В ході огляду прикордонники виявили, що автівка обладнана механічною системою заміни номерних знаків, один з яких української, а інший російської реєстрації. Крім того, в ході подальшого огляду правоохоронці виявили і свідоцтво про реєстрацію цього ж транспортного засобу вже російського зразку.

Прикордонники направили повідомлення про можливий факт кримінального правопорушення передбаченого статтею 290 ККУ для прийняття процесуального рішення по даному факту, а на місце події викликали представників Національної поліції, які вилучили реєстраційні документи і транспортний засіб з метою проведення експертизи та подальших слідчих дій.

Прес-служба Херсонського прикордонного загону

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ