Підтримати нас

Миколаївські правоохоронці затримали банду наркоділків. “Товару” вилучено на 4,5 мільйони

Автор статті
30 жовтня 2020 09:31
704
Поширити:

У Миколаєві СБУ затримала організатора транснаціонального злочинного угруповання, яке займалося контрабандою та збутом великих партій важких наркотиків.

Правоохоронці вилучили наркотичні засоби, вартість яких, за цінами "чорного" ринку, становить майже 4,5 мільйони гривень.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

За попередніми даними слідства, до складу групи входили жителі різних регіонів України та громадяни однієї з країн ЄС. Вони займалися контрабандою кокаїну в Україну для продажу через розгалужену мережу наркодилерів. За кордон фігуранти переправляли канабіс.

"Співробітники СБУ затримали активного учасника угруповання на пункті пропуску "Ягодин Волинської області при спробі контрабанди за кордон майже 10 кілограмів марихуани. Наркотик був прихований у спеціально обладнаній схованці позашляховика", - йдеться в повідомленні.

Так само правоохоронці задокументували два факти збуту злочинцями 500 грамів кокаїну в різних регіонах України.

За даними СБУ, під час обшуків за місцем проживання організатора та інших учасників групи, а також у гаражних і складських приміщеннях у Миколаєві правоохоронці виявили ще 10 кілограмів канабісу та обладнання для його фасування.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ