Підтримати нас

Мер Херсону шукає молодих радників

Автор статті
01 листопада 2018 13:23
802
Поширити:

Із 1 до 30 листопада 2018 р. відкрито набір кандидатів до Молодіжної ради при Херсонському міському голові, повідомляє сайт мерії.

Бути молодіжним радником - це волонтерська робота в органах місцевого самоврядування. Проте вона дає змогу набути досвіду в мерії, брати участь в процесах прийняття владних рішень, впливати на реалізацію міської молодіжної політики, надавати пропозиції та організовувати активності для молоді, соціально-культурні заходи, цікаві проекти.

Мерія запрошує молодь віком 14-35 років з активною життєвою позицією, представників громадських організацій та молодіжних ініціативних груп, студентських рад, учнівського парламенту.

Для участі у відборі необхідно заповнити анкету та надати її управлінню молоді та спорту міської ради у будь-який один із запропонованих способів:

  • принести заповнену анкету до відділу з питань сім’ї та молоді за адресою: вул. Гімназична, 7;
  • відсканувати  та надіслати анкету на пошту відділу  v_molod1@ukr.net;
  • заповнити онлайн реєстраційну форму за посиланням: https://bit.ly/2ESVTUd.
  • Завантажити бланк анкети можна  тут.

У разі виникнення додаткових запитань, пишіть на пошту v_molod1@ukr.net , сторінку управління в соціальній мережі facebook.com/ums.kherson , або ж телефонуйте до відділу з питань сім’ї та молоді за номером (0552) 24-47-19.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ