Підтримати нас

Масштабна контрабанда: 1185 ящиків сигарет на майже 23 мільйони гривень. Відео

Автор статті
03 вересня 2020 06:57
828
Поширити:

Наймасштабнішу по своїй кількості за останній період міжнародну оборудку з переміщення в Україну незадекларованих цигарок 2 вересня викрили прикордонники на Одещині.

Аби перемістити товар, ділки перевозили тютюнові вироби під виглядом чаю. Загалом із контейнера вантажівки прикордонники дістали 1185 ящиків незадекларованих цигарок іноземного виробництва, повідомляє Державна прикордонна служба України.

Попередня сума оцінки курива склала близько 23-х мільйонів гривень.

Нагадаємо, до Чорноморського морського порту товар прибув на одному теплоходів із Грузії. Транспортний засіб з контейнером цигарок, який викликав у оперативників зацікавленість, прикордонники Південного регіонального управління спільно із співробітниками митниці у рамках роботи групи портового контролю CCP (Container Control Programme) та за силової підтримки прикордонного спецпідрозділу «ДОЗОР» блокували. Після перевірки з’ясувалося, що це міжнародна афера.

Правопорушення задокументовано згідно з чинним законодавством України, зокрема працівниками митниці складено протокол про порушення митних правил за ст. 483 МКУ. Наразі транспортний засіб з контейнером цигарок вилучено. Тривають процесуальні дії.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ