Підтримати нас

Херсонців запрошують на акцію, присвячену збереженню культурної спадщини

Автор статті
19 вересня 2020 04:00
949
Поширити:

День міста Херсона відзначають як мистецькими, так і правозахисними заходами. Сьогодні, 19 вересня, о 15:00, на вулиці Суворова (біля пам’ятника Суворову), відбудеться вулична акція, яку організовує Громадська платформа (партнерство громадських організацій, що працюють у Херсоні). 

Як повідомляють організатори, орієнтовна тривалість – три години. Мета акції − привернути увагу  містян до проблеми збереження культурної спадщини в Херсоні.

Учасникам в інтерактивній формі запропонують визначити об'єкти культурної спадщини, що розташовані у історичній частині міста і, на їхню думку, потребують збереження та реставрації. Також містяни зможуть залишити свій підпис на підтримку проведення громадських слухань, присвячених питанню збереження культурної спадщини громади Херсона. Крім того, їм запропонують взяти участь в опитуванні щодо розробки Стратегії розвитку міста до 2030 року.

Контактна особа: виконавча директорка ГО «Громадський центр «Нова генерація» Оксана Глєбушкіна (newgener93@gmail.com, 0502570944)

До речі, акція відбудеться неподалік від будинку, в якому жив Олександр Суворов і який зараз перебуває в жахливому стані.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ