Підтримати нас

Херсонські рятувальники допомогли переселенцям із житлом

Автор статті
26 жовтня 2016 10:15
622
Поширити:

Тетяна Федорівна Кряжева разом із 17-річним сином опинилися у скрутному становищі.

Так розпорядилася доля, що вони потрапили на Херсонщину з м.Керч Автономної Республіки Крим. Без даху над головою, матеріального забезпечення, сімя довгий час поневірялася як прийдеться. Хіба могла таке спрогнозувати у своєму житті пенсіонерка? Пенсія заслуженої вчительки та нечасті заробітки неповнолітнього юнака – все, на що могли розраховувати переселенці з Криму. Вони вже не сподівалися на подарунок долі і, входячи в осінньо-зимовий період, і гадки не мали як вижити у таких «спартанських» умовах. Люди звернулися до Служби порятунку Херсонської області і рятувальники посприяли у вирішенні питання про тимчасове поселення кримчан.

За останні роки багато говориться про те, яку допомогу отримують переселенці. У кожному індивідуальному випадку – це чиясь доля, поневіряння. І допомагати ближнім – благородна справа. До того ж, переселенці, як правило, щиро вдячні за турботу і людяність.

За даними Департаменту соціального захисту населення Херсонської облдержадміністрації на території області обліковано 16160 осіб, які прибули з тимчасово окупованої території АР Крим та районів проведення АТО. На теперішній час 117 осіб розселено по 9 об’єктах комунальної власності. Всі інші переселені громадяни мешкають у родичів або знайомих.

На теперішній час в обласному центрі зайнятості працевлаштовано 400 осіб. Призначено допомогу по безробіттю 726 особам.

Джерело: сайт МНС у Херсонській області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ