Підтримати нас

Іранські футболісти здобули перемогу для луганської “Зорі”

Автор статті
05 листопада 2021 13:54
709
Поширити:

Луганська "Зоря" залишається єдиним клубом України, який цього сезону зумів перемогти своїх європейських суперників. Причому луганчани зробили це вже двічі.

Учора, 4 листопада, "Зоря", яка грає в Лізі Конференцій, приймала у Запоріжжі на "Славутич-Арені" софійський ЦСКА.

Болгарський клуб, у складі якого чимало досвідчених гравців, мав перевагу весь матч, але так і не зміг створити небезпечні моменти біля воріт Дмитра Мацарупи. А ось "Зоря", відсидівшись в обороні, спромоглася двічі засмутити своїх опонентів.

Обидва голи забили іранські легіонери у складі луганчан: Захеді та Сайядманеш. Після чотирьох турів у “Зорі” - 6 очок та непогані шанси на вихід із групи.

Не так добре складаються справи українських команд у Лізі Чемпіонів.

Київське "Динамо" на стадіоні "Олімпійський" у Києві довго відбивалося від атак "Барселони", але на 70-й хвилині таки пропустило єдиний гол: відзначився Ансу Фаті. Динамівці мали кілька моментів, щоб зрівняти рахунок, але реалізувати їх не вийшло. Після чотирьох турів київська команда йде на останньому місці в групі, набравши лише одне очко.

Така сама ситуація і у “Шахтаря”, який на “Сантьяго Бернабеу” в Мадриді програв “Реалу” - 1:2. Обидва голи у мадридців на рахунку Каріма Бензема. У "гірників" відзначився Фернандо.

Обом командам України в Лізі Чемпіонів у матчах, що залишилися, потрібно дуже постаратися, щоб зайняти хоча б третє місце, яке дозволить продовжити виступ у єврокубках навесні.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ