Підтримати нас

Херсонський депутат-зрадник репілевський погрожує робітникам звільненнями

Vgoru
Автор статті
26 січня 2023 17:56
1,686
Поширити:

Депутат Херсонської обласної ради від забороненої “опзж” едуард репілевський звільняє зі свого підприємства «Агробізнес» тих робітників, які відмовляються отримувати російський паспорт. Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань.

«Немає паспорта – немає й зарплати», – так заявив нам Репілевський. Ще раніше він заборонив працівникам читати українські телеграм-канали і примушував називати російських орків «асвабадітєлямі», а українських захисників – «нацистами». У людини зовсім «поїхав дах» від любові до Росії. Він уже не знає, як і в якому місці ще можна «підлизати» цим виродкам», – розповіли журналістам жителі Тавричанської громади.

За словами працівників ТОВ «Агробізнес» станом на 26 січня звільнення вже почались.

З російськими окупантами також співпрацює син едуарда репілевського, депутат Херсонської обласної ради від президентської партії «Слуга народу» данило репілевський. 

Досі репілевський-молодший перебував у тіні свого впливового батька. Як стверджують місцеві жителі, данило публічно не виступає в підтримку росії, однак «завжди робить так, як скаже його батько» і не здатен самостійно приймати жодних рішень.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ