Підтримати нас

Херсонська художниця запрошує на виставку картин. Приходьте і відпочиньте душею!

Автор статті
25 травня 2021 05:43
1,186
Поширити:

До 30 травня триватиме персональна виставка Анастасії Багненко "Квітучий сад".

Анастасія Багненко - магістр образотворчого мистецтва (2009), бере участь в обласних, Всеукраїнських та міжнародних виставках.

Картини експонуються у виставковій залі НСХУ (Національна спілка художників України) проспект Ушакова, 30/1.  

Представлено понад 70 робіт у різних техніках (акварель, кольорові олівці, олія, змішана техніка, авторська техніка, digital art) і жанрах (портрет, натюрморт, абстракція).

Квітучий сад - місце, куди хочеться приходити для відпочинку душею. Це саме та атмосфера спокою і відновлення сил, яку ми шукаємо у тривожному і метушливому світі.

У творчості останнього періоду Анастасії переважають жіночі портрети: це своєрідні збірні образи жінок. Наприклад, у серії картин «Квіткові імена» проводиться аналогія жінок з квітами. Вони так само, як квіти, неповторні, різноманітні, красиві, надихають. Акварель найкраще передає природу ніжної жіночої душі. А кольорові олівці підкреслюють її яскравість.

Представлено також кілька жіночих портретів, присвячених українській національній унікальності, костюмам і прикрасам. Це не реконструкція національних костюмів, а враження і сприйняття автором  культурних особливостей нашої нації.

Дізнатися більше ви можете в офіційному інстаграм-акаунті художниці: https://www.instagram.com/bagnenko.art/

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ