Підтримати нас

Футзал: Продексім - Ураган. ФОТОРЕПОРТАЖ

Vgoru
Автор статті
17 лютого 2022 11:30
1,471
Поширити:

У вівторок, 15 лютого, у Херсоні боролися місцевий “Продексім”, яких уболівальники називають “мельниками”, та івано-франківський “Ураган” -“дракони” (Parimatch Кубок України 2021/2022, 1/8 фіналу). І гра нагадувала справжній ураган.

Увесь матч був дуже напружений та емоційний, голи забивалися один за одним майже  чергами. Був момент, коли гравці Продексім випередили суперників, але “дракони” зрівняли рахунок.

Початок першого тайму для херсонців приніс несподіванку: уже на 4 хвилині. Назар Швед вразив їх ворота. Але вже на 12 хвилині рахунок став 1:1. Через мить, на 15-й хвилині, Швед зробив дубль у контратаці, рахунок 1:2 на користь драконів. Але потім відзначився Микола Микитюк. З середньої відстані, на 17 хвилині, блискуче та несподівано забив гол у ворота гостей. Тож перший тайм завершився рахунком 2:2.

А от другий тайм подарував надію херсонським вболівальникам на перемогу в матчі. 

На 25 хвилині гри Евертону вдалося буквально вирвати м'яча у захисників та забити “драконам” ще гол. Майже увесь другий тайм херсонці  успішно протистояли натиску суперників. Але за дві хвилини до закінчення гри Роман Кордоба зміг прорватися до воріт та зрівняти рахунок.

Протистояння закінчилося нічиєю 3 : 3.

Матеріал підготовлено у межах Медіашколи “Вгору”, що проводять Благодійна організація “Фонд милосердя та здоров’я” в партнерстві з Медіаплатформою “Вгору” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Фото Андрія Бороменського

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ