Підтримати нас

Фільм «Вулкан» у світовому прокаті. Враження глядачів.

Автор статті
09 квітня 2019 07:32
848
Поширити:

Світова прем'єра фільму Вулкан відбулась 1-го липня 2018 року на Міжнародному кінофестивалі у Карлових Варах. Фільм вже побував на 45 міжнарожних кінофестивалях, завоював 8 нагород, три з яких – гран-прі, та отримав схвальні відгуки критиків. Зокрема, режисер фільму херсонець Роман Бондарчук став лауреатом цьогорічної Шевченківської премії.

Лук'ян Галкін

За хайпом легко не помітити шедевр. Поки кандидати у президенти намагаються зібрати «Олімпійський», у прокаті йде фільм, що має збирати повні зали до самих виборів і ген-ген після.

«Вулкан» Романа Бондарчука – досконалий посібник з української візуальної антропології, універсальна добірка влучних питань до великої країни, що заглядає у власні найвіддаленіші куточки значно рідше, аніж мала б. Минулого року подивився «Вулкан» двічі, цього тижня не втримався, додав до переглядів третій – і знаєте що? Ця стрічка кожного разу стає все кращою. «Вулкан» відкриває нову сторінку українського кіно, створюючи власну екранну міфологію на основі національних міфологем різних епох, що намертво переплелися у сьогоденні: від особливої атмосфери регіону Дикого поля до карикатурних корумпованих мєнтів і майже біблійного потопу, на випадок якого вже зараз треба готувати Ноєв ковчег.

Дуже сумніваюсь, що цього року ви побачите якісніший український фільм. Тож ідіть і дивіться «Вулкан» цими ж вихідними.

Ирма Царева

Посмотрела сегодня "Вулкан". Хочу поблагодарить режиссера фильма Roman Bondarchuk , актеров, съемочную группу и всех, кто работал над картиной. С удивительным многообещающим дебютом, Sergiy Stepansky ! Прекрасное кино! В моем личном рейтинге украинских фильмов - это почетное место №1!

Anna Koriagina

На сьогоднішній показ ВУЛКАНУ Roman Bondarchuk в Парижі всі квитки розібрали ще три дні тому. Увечері французька прем'єра фільму.

Ми з Katya Popravka дістали свої ложки на площі Марселя Еме, французького бога магічного реалізму. ВУЛКАН уже в українському прокаті - не пропустіть.

Ольга Райтер

Провели ранок неділі по-львівськи і не дуже (львів’яни більше, згідно стандарту, ходять в театри й церкви).
Окрім кави за рецептом Юрія Кульчицького, ми з Антошею подивились чудовий фільм «Вулкан» Roman Bondarchuk.
Буде у прокаті точно до четверга, а далі, я знаю, будете просити лінк в Інтернеті, шукати і не буде(!!!).
Ідіть і дивіться, не лише тому що фільм український, а тому, що такі талановиті і візуально довершені роботи варто дивитись на якнайбільшому екрані, у темряві і тиші. Зробіть собі подарунок - наповніть свій час прекрасністю та змістом.

Julia Kartashova

Со вчера в широкий прокат вышел фильм Volcano / Вулкан Мне искренне хочется чтобы каждый из вас его увидел, это магический фильм про нас с вами, про нашу Украину, который одновременно очень смешит, греет и радует, и в то же время очень пугает. После первого просмотра, его хочется сразу же пересмотреть, еще раз, и еще раз чтобы не пропустить ни одну деталь. Пожалуйста не пропустите это сильное и невероятно красивое украинское кино!

Тетяна Швед Безкоровайна

Вже з 4-го квітня фільм "Вулкан", на передпрем'єрному показі якого пощастило вчора побувати, виходить на екрани кінотеатрів.
Фільм вразив. Вразило все, - сценарій, режисерська та операторська роботи, гра акторів тощо. А ще - неймовірний саундтрек.
Удар був прямо у серце, як ми, слухачі, говорили один одному, виходячи із зали. Взагалі-то говорити не дуже й моглося...
Вітаю команду фільму з творчим успіхом!
Дякую Roman Bondarchuk Dar'ya Averchenko за незабутні враження і коханому гурту dakhabrakha за музику, успіху вам!!!

P. S. Спеціально для онлайн-видання «Искусство кино» Дмитро Десятерик назвав вісім ключів для відмикання «Вулкану». Які вони — читайте в рецензії за посиланням.

У Херсоні подивитися «Вулкан» можна у таких кінотеатрах:

  • З 4 по 10 квітня у Multiplex (ТРЦ «Фабрика») о 18:15.
  • З 4 по 17 квітня у ККЗ «Ювілейний» (вул. Перекопська, 11) о 15:00.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ