Підтримати нас

Дзвінки у Польщу з України: як телефонувати, щоб вийшло недорого

Vgoru
Автор статті
09 лютого 2021 17:35
6,139
Поширити:

Польща стала одним із найпопулярніших напрямків для вихідних дзвінків українських мобільних абонентів. Воно й не дивно: у сусідній країні працює та вчиться безліч наших співвітчизників.

Для абонентів, яким потрібні вигідні дзвінки в Польщу, національні оператори передбачають таку можливість у стандартних тарифах. 

Як зателефонувати до польського закордону та скільки це буде коштувати, ми дізналися в Київстар.

Правила набору польських номерів

Для виходу на міжнародну лінію наберіть знак "+" або "00", потім код країни, міста та індивідуальний номер абонента.

Графічно схема набору польського номера виглядає так:

  • спочатку йде код країни +48 або 0048, можна використовувати обидва варіанти;

  • далі - код міста. У Польщі зазвичай це 2 цифри або код мобільного оператора (2-5 цифр);

  • 5-7 фінальних цифр - номер абонента.

Наприклад, вам треба подзвонити на стаціонарний телефон у Варшаві. Код столиці Польщі – 22. Номер буде виглядати таким чином: + 48-22-123-45-67.

Вартість дзвінків та пакети з хвилинами

У тарифній мапі Київстар Польща належить до першої зони. Це означає, що для українських абонентів дзвінки в цю країну обходяться всього по 1 грн за хвилину. 

При цьому важливо пам'ятати: тарифікація міжнародних дзвінків відбувається пакетами. Після першої секунди з'єднання з Польщею з рахунку списуються 20 грн та нараховуються 20 хвилин, які дійсні до кінця календарної доби.

Також усі абоненти тарифних планів Київстар, крім плану "Love", мають певний обсяг безкоштовних хвилин. Вони нараховуються за умовами тарифу та можуть використовуватися як для дзвінків на номери інших українських операторів, так і для зарубіжних викликів у 5 країн, Польща – одна з них.

Для прикладу: в тарифі "Смачний" з оплатою 100 грн за 4 тижні є 300 безкоштовних хвилин. Це 5 годин безперервного розмови, чого цілком достатньо для коротких щоденних дзвінків по 5-7 хвилин протягом 28 днів. Ще й залишаться хвилини для спілкування в Україні!

Що робити, якщо на рахунку недостатньо коштів

Списання пакетів за стандартними умовами першої тарифної зони відбувається, коли всі бонусні хвилини в тарифі вичерпані. 

Якщо залишається менше 20 грн, необхідних для оплати пакета, за кожну хвилину розмови стягується 5 грн.

Коли немає можливості оперативно поповнити мобільний рахунок, але при цьому треба зателефонувати до Польщі, використовуйте послугу "Екстра гроші". Вона поповнює бонусний рахунок на 20-300 грн, які можна використовувати на покупку будь-яких послуг. Погашення платежу з невеликою комісією відбувається при черговому поповненні рахунку.

Отже, дзвінки у Польщу вигідніші, ніж ви думали. Досить вивчити та підключити вигідні тарифи і ви зможете добре заощадити на міжнародному зв'язку.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ