Підтримати нас

Донецький “Шахтар” опинився за крок до групового турніру Ліги Чемпіонів

Автор статті
18 серпня 2021 08:02
890
Поширити:

В Європі відбулися перші футбольні матчі раунду плей-офф у Лізі Чемпіонів. Команди знаходяться за крок від потрапляння до групового турніру найпрестижнішого клубного змагання.

Українських уболівальників перш за все хвилювала доля донецького "Шахтаря", якому дістався непростий суперник. У минулому сезоні "Монако" відмінно відіграв у французькій "Лізі 1", а в складі цієї команди переважають досвідчені і технічні футболісти. Проте, як з'ясувалося, ці розклади не збентежили молоду компанію "Шахтаря", який з перших хвилин на стадіоні імені Луї Другого виглядав дуже солідно.

Ігрова перевага "гірників" втілилося в красиву комбінацію, яку на 19-й хвилині завершив ударом у кут Педріньйо.

Здавалося б, у французької команди була сила-силенна часу на те, щоб не просто зрівняти рахунок, а й вийти вперед. Але "Монако" в цей вечір діяв незвично повільно і безідейно. Майже нічого було згадати шанувальникам цього клубу навіть у другому таймі, коли "Шахтар" відверто прикипів до воріт.

Поєдинок у відповідь відбудеться 25 серпня в Харкові на стадіоні "Металіст", і французькій команді необхідно серйозно постаратися, щоб пройти "оранжево-чорних".

Більше новин Херсона читайте у нашому Телеграм-каналі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ