Підтримати нас

Дональд Трамп заявив, що перемога Джо Байдена є вигадкою ЗМІ

Автор статті
16 листопада 2020 16:00
915
Поширити:

За словами Трампа, під час виборів відбулися «масові порушення», аналогів яким не було в історії США.

«Я виграв ці вибори!...Фейкові ЗМІ постійно пишуть, що Джо Байден обраний президентом, навіть не дозволяючи нам показати, наскільки величезними були порушення норм нашої Конституції на виборах-2020. Вони, можливо, не мали аналогів в минулому...», - написав Трамп у Twitter.

Соцмережа Twitter позначила допис Трампа як такий, що може вводити в оману.

У неділю, 15 листопада Трамп вперше опосередковано визнав перемогу Байдена, але додав, що демократу це вдалося завдяки «фальсифікаціям». 

За результатом підрахунку голосів переможцем президентських виборів стає кандидат від демократичної партії Джо Байден.

Трамп відмовляється визнавати перемогу суперника та говорить про фальсифікації. Республіканці вже анонсували судові позови у штатах, де розрив був мінімальний.  

Підтримав Трампа і держсекретар США Майк Помпео, який фактично оголосив про перемогу президента на виборах 3 листопада. 

Трамп має реальні шанси повернутися до Білого дому у 2024 році, після наступних президентських виборів у США. Про це, зокрема, свідчить потужна підтримка Трампа на виборах 2020 року, яка може зберегтися і до наступних виборів. Наразі у середовищі республіканців немає яскравою постаті, яка могла б суперничати з Трампом за популярністю. 

На думку оглядачів, для цього Трамп повинен визнати поразку та забезпечити плавний перехід влади до команди Джо Байдена. Інший варіант поведінки лише зашкодить йому у майбутньому та відштовхне прихильників. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ