Підтримати нас

Де купити квіти в Херсоні з доставкою

Vgoru
Автор статті
13 травня 2021 14:37
1,505
Поширити:

Щоб купити квіти сьогодні, зовсім не обов'язково виходити на вулицю чи довго шукати потрібний магазин. Замовити свіжі квіти та зробити коханій приємний подарунок можна за декілька хвилин в режимі онлайн.

В інтернет-магазині Flowers.ua є квіти на будь-який смак: лілії, троянди, альстромерії та навіть кімнатні рослини. Послуга замовлення квітів онлайн має безліч переваг. Власна кур'єрська служба працює без нарікань більше 20 років, а за допомогою мобільного додатку замовляти квіти можна у відрядженні та подорожі прямо зі свого смартфону. 

Замовляти квіти онлайн зручно

Сьогодні більшість покупок здійснюється онлайн, і ця послуга дійсно може бути незамінною у багатьох випадках. Якщо на вулиці рясний дощ, сніг, або вам просто незручно виходити за букетом, скористатися послугою доставки буде гарною ідеєю. Доставка квітів у Херсоні працює за будь-яких погодних умов, а замовити квіткову композицію можна цілодобово. Якщо ви не знаєте, який букет обрати на річницю весілля чи день народження коханої, скористайтесь допомогою флористів та менеджерів сервісу Flowers.ua. Професіонали з великим досвідом допоможуть вибрати кращий варіант з усіх можливих, або створять унікальну композицію саме для вас. Ви можете навіть надіслати фото букета, який прийшовся вам до душі, і флористи сформують його виключно для вас. 

Доставка квітів як несподіваний сюрприз

Чоловіки часто не можуть зробити перший крок у відносинах і не знають як відреагує дівчина на несподівано подарований букет. Та завдяки Flowers.ua при замовленні квітів можна скористатися послугою “Сюрприз” і надіслати анонімний подарунок. Таким чином ви справите гарне враження і подаруєте адресату незабутні емоції на весь день. Дарувати квіти можна і без приводу, такі букети завжди запам'ятовуються найбільше, і зовсім неважливо, чи це букет зі 151 троянди або сезонні квіти. На роботі майже кожен день є купа справ і в сучасному темпі життя можна просто забути про день народження коханої або про іншу пам'ятну дату. Саме для таких випадків працює сервіс доставки квітів. При замовленні квітів до опівдня, букет буде в отримувача у той самий день. 

Як замовити квіти зі свого смартфону 

Більшість крупних сервісів вже давно має не тільки онлайн версії, а ще й підтримує мобільні версії та випускає додатки в Google Play та App Store. З офіційним додатком cервіса Flowers.ua ви завжди маєте можливість влаштувати коханій романтичне свято, вибрати кращий букет із можливих та оплатити замовлення у зручній валюті (UAH, USD, EUR, RUR). До того ж переглянути статус замовлення та місцезнаходження кур'єра із вашим замовленням можна буде всього за декілька секунд. У минулі часи на вибір гарного подарунку потрібно було витрати декілька годин, а зараз на це вистачить пари хвилин. 

Які квіти обрати для подарунку

Вибір букета на свято дуже важливий, адже букет для колеги та букет для коханої жінки будуть сильно відрізнятись, і доречність подарунка також завжди відіграє велику роль. Під час вибору користуйтеся простими правилами:

Букет для юних дівчат повинен складатись зі свіжих квітів ніжних відтінків. Ромашки, лілії, сезонні квіти та альстромерії будуть чудовим вибором для подарунку.

При виборі троянд зверніть увагу на контекст. На перше побачення не даруйте надто пишних букетів, ідеальним варіантом будуть 3, 5, або 7 червоних чи білих троянд. На ювілей, річницю весілля чи інше велике свято можна замислитися про пишні букети. Наприклад, на 50-річний ювілей підійде букет із 51 троянди. 

Колегам по роботі не прийнято дарувати романтичні чи надто пишні квіти. Квіти в коробці, гербери чи кімнатні рослини будуть доречні за будь-яких умов. 

Друзям та знайомим на весілля не даруйте екзотичних квітів, якщо це не тематичне свято. Краще обмежитись букетом кремових троянд або ірисами з тюльпанами.

Чому замовляти квіти вигідно

  • Ціни на квіти у Flowers.ua не змінюються на свята і завжди знаходяться на одному рівні. 

  • При замовленні від 500 грн доставка буде абсолютно безкоштовною. Працює міжнародна доставка

  • Розраховуйтесь картками великих українських банків і отримайте кешбек до 20%. 

  • Обирайте букет за допомогою зручних фільтрів та оплачуйте за допомогою Приват24, PayPal, картками Visa або грошовим переказом на розрахунковий рахунок. 

  • Flowers.ua постійно проводить акції та розіграші.

  • Замовити букет можна цілодобово, 365 днів на рік.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ