Підтримати нас

Чорнобильську зону знову закрито для відвідування туристами

Автор статті
03 листопада 2020 10:03
817
Поширити:

Державне спеціалізоване підприємство "Чорнобильська атомна електростанція” (ЧАЕС, Київська область) обмежило візити туристів до 30 листопада.

Про це йдеться в повідомленні ЧАЕС на сторінці в мережі Facebook.

"Чорнобильська АЕС обмежує ознайомчі візити громадян усіх країн на територію станції щонайменше до 30 листопада 2020 року", - йдеться в ньому.

Також ЧАЕС з 2 по 15 листопада перевела персонал станції на особливий режим роботи.

Відзначається, що на робочих місцях залишиться тільки оперативний персонал, який забезпечує ядерну та радіаційну безпеку об'єкта, персонал, який  охороняє об'єкти, і персонал, пов'язаний з життєзабезпеченням об'єктів ЧАЕС.

Раніше Кабінет міністрів призначив тимчасово виконуючим обов'язки генерального директора державного спеціалізованого підприємства "Чорнобильська атомна електростанція" (ЧАЕС, Чорнобиль, Київська область) Володимира Пєскова.

Відзначимо, через пандемію коронавірусу в березні 2020 Зону відчуження навколо Чорнобиля вже закривали на карантин для туристів.

Але в кінці травня Державне агентство з управління зоною відчуження дозволило відвідування зони відчуження за умови дотримання протиепідемічних рекомендацій.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ