Підтримати нас

Азовський рибоохоронний патруль шукає нових патрульних

Vgoru
Автор статті
27 квітня 2017 06:37
705
Поширити:

Азовський рибоохоронний патруль в травні 2017 року розпочне 2-гу хвилю набору інспекторського складу патрульних.

 

Запрошують на роботу тих, хто має щире бажання до позитивних змін у рибному господарстві, в тому числі і тих громадян, що не мають жодного досвіду роботи в органах рибоохорони та природоохоронних органах. Подача документів на 12 вакансій на посади патрульних буде оголошено в 20 числах травня. Додаткова інформація буде з’являтись на сайті Держрибагентства на головній сторінці в розділі «Новини територіальних управлінь» – «Азовське басейнове управління».

Нагадуємо, перша хвиля конкурсного відбору відбувалася з 7 по 15 квітня, було проведено тестування та співбесіди. На вакантні 44 посади подали документи 43 особи, з них 33 кандидати – діючі інспектори рибоохорони та 10 кандидатів – не мали досвіду роботи в органах рибоохорони.

За результатами конкурсу, 10 осіб його не пройшли, з них 5 осіб – діючі працівники рибоохорони та 5 осіб – нові для галузі люди. 32 кандидата було визначено переможцями, з яких 5 осіб – нові для галузі люди та 27 осіб – діючі працівники рибоохорони. Держрибагентство звертає увагу, що всі без винятку співробітники рибоохоронного патруля будуть зараховані на роботу із випробувальним терміном до 6 місяців. Якщо протягом цього часу людина продемонструє поведінку, несумісну із принципами та обов’язками державного службовця – особу буде звільнено. Закликаємо громадськість бути максимально уважними та повідомляти про будь-які факти порушень на «гарячу» лінію Держрибагентства: ‎0-800-50-52-50.

Держрибагентство запрошуємо тих, хто відчуває в собі сили задля роботи в рибоохоронному патрулі подавати документи, проходити конкурс. Галузі потрібні вмотивовані, чесні, порядні люди. Зі свого боку держава створює достойні умови праці – сучасна техніка, паливо та зарплата 6-7 тис грн. Це в кілька разів вище, ніж в ліквідованих органів рибоохорони.

Також нагадуємо, що громадськість може взяти участь у засіданні конкурсної комісії Азовського басейнового управління при наборі в рибоохоронний патруль. 25 квітня Управлінням було оголошено подачу документів від представників громадських організацій до складу цієї конкурсної комісії на проведення конкурсу в рибоохоронний патруль. З оголошення можна ознайомитись за посиланням.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ