Підтримати нас

Американець купив уживаний диван із "сюрпризом"

Автор статті
21 січня 2020 16:03
644
Поширити:

Житель Мічигану в кінці 2019 року купив собі диван в комісійному магазині. Виявилося, в ньому було заховано сюрприз.

Говард Кірбі довго не міг зрозуміти, чому йому так незручно сидіти на дивані. Його дочка вирішила розкрити обшивку, щоб з’ясувати причину — і вона виявилася досить значною, адже всередині лежало трохи більше 43 тис. доларів.

«Коли вона почала діставати гроші з дивану… Та мені навіть зараз потрібно щипати себе, щоб переконатися, що я не сплю», — наводить слова чоловіка Fox News.

Кірбі порадився з юристом щодо своєї знахідки — той запевняв чоловіка, що гроші його по праву, і він не зобов’язаний нікому їх повертати. Однак чоловік вирішив, що він не хоче так чинити.

Кірбі попросив працівників магазину допомогти йому знайти жінку, у якої він купив диван. Виявилося, що це диван її дідуся, який дістався їй у спадок після його смерті.

Жінка не знала, що всередині гроші, а меблі їй були не потрібні, тому вона віднесла диван у комісійний магазин. Кірбі вирішив повернути їй всі гроші.

«Я завжди думав, як би я вчинив, якби опинився в такій ситуації. І тепер я знаю — і тому почуваюся прекрасно», — розповів чоловік.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ