Підтримати нас

Донеччанка розповіла, як заробляє на пошитті подушок для вагітних

17 жовтня 2017 10:32
319
Поширити:

Бізнес на подушках для вагітних окуповується через півроку. У місяць на них заробляють близько 4,5 тис грн.

Доннечанка Алла Котелевец почала шити та продавати такі подушки після переїзду в Одесу. Про це дівчина розповіла Gazeta.ua.

"Ідея шити подушки прийшла під час вагітності. Із великим животом було дуже незручно спати. Подруга розповіла, що для цього є спеціальні подушки у формі підкови, порадила спробувати. Я подивилася на них в інтернеті. Вирішила пошити таку сама. Дуже люблю робити щось руками, чоловік навіть подарував швейну машинку, - розповідає Алла Котелевец. - Подушка дуже сподобалася. Після пологів у ній годувала доньку. Завдяки формі туди зручно класти дитину і не боятися, що та будь-якої миті може скотитися з ліжка".

Алла Котелевец  шиє подушки для вагітних

На обладнання витратила 30 тис. грн. Гроші виграла у грантовій програмі проекту "Новий відлік. За її словами, за місяць в середньому купують 18-20 подушок.

"На грантові кошти закупила оверлок, спеціальні ножиці, тканину, наповнювачі у подушки. Якщо без них одну подушку шила два дні, то зараз витрачаю на це від 4 до 5 годин. Також придбала вишивальну машинку. Пропоную замовникам робити на подушках вишивку. Найчастіше просять вишити ім'я або слова з побажаннями, - каже Алла. - Подушки продаю по 300 гривень, якщо беруть з наволочкою то коштує 450 гривень. Найдорожча подушка - 500 гривень, у ній використовується трохи якісніша тканина".

 Алла Котелевец  шиє подушки для вагітних

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів