Підтримати нас

Звинувачення Олені Урсуленко - безпідставні

Автор статті
08 липня 2020 03:40
857
Поширити:

Координатор Громадської ради при Херсонському міському голові Олександр Мошнягул повідомив, що рада обговорила відставку секретаря міської ради Олени Урсуленко. Це питання розглядатиметься на найближчій сесії 9 липня.

Отже, члени Громадської ради прийняли одноголосну заяву, суть якої зводиться до наступного.

Звинувачення, які пред’являє Олені Борисівні група депутатів,  ініціаторів цього питання, виглядають абсурдними.

Її звинувачують у систематичному порушенні законодавства України, але реальних фактів порушень не наводять. Ті аргументи, які перераховані в доповненні до проекту рішення, виглядають просто смішними  і абсолютно не тягнуть на порушення закону.

Члени Громадської ради навіть не розглядають озвучені під час засідання факти фальсифікації голосів депутатів, які підтримали винесення питання на сесію. Нехай цим займаються правоохоронні органи.

Членам Громадської ради не бачать у представлених аргументах порушень з боку секретаря ради, вони надумані і висмоктані з пальця. Якщо за такі «порушення» відправляти у відставку секретаря, то вже давно треба було звільнити переважну більшість депутатів, що обіймають керівні посади в міськвиконкомі і очолюють комунальні підприємства (таких горе-керівників немало серед самих підписантів).

Сам проект рішення є відверто політичним і має на меті виключно досягнення особистих інтересів певних груп впливу в міській раді.

На думку членів Громадської ради, за час виконання Оленою Урсуленко повноважень секретаря ради і члена виконкому, вона зарекомендувала себе професіоналом з відповідальною громадянською позицією, що якісно виконує свої професійні обов'язки. Вона завжди реагує на запити представників громади і активної громадськості, будує позитивний діалог і керується у своїх рішеннях виключно нормами закону й інтересами жителів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ