Підтримати нас

Жінкам дозволили бути офіцерами в Силах спецоперацій

Автор статті
15 березня 2020 15:43
926
Поширити:

Міністерство оборони України дозволило призначати жінок на всі офіцерські посади у військових частинах спеціального призначення скасувавши діючі раніше обмеження.

Відповідний наказ Міністерства оборони набув чинності 6 березня 2020 року. Документ вносить відповідні зміни до Переліку військових посад осіб офіцерського складу, які можуть бути заміщені військовослужбовцями-жінками.

Раніше Перелік визначав, що офіцери-жінки можуть займати посади за спеціальностями що стосуються управління бойовими діями авіації, бойового застосування авіації, авіаційної техніки та озброєння, повітряно-десантної (парашутно-десантної) техніки, організації і ведення розвідки, морально-психологічного та медичного забезпечення в усіх видах та родах військ крім посад у військових частинах спеціального призначення.

Відтепер усі ці обмеження скасовані. Ба більше офіцерів-жінок дозволено призначати на всі посади що стосуються управління військовими частинами (підрозділами) Сил спеціальних операцій Збройних Сил України та оборонного планування.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ