Підтримати нас

Здорові сніданки, які допоможуть схуднути

Автор статті
03 березня 2020 14:33
702
Поширити:

Кожен з нас неодноразово чув про користь поживного сніданку для схуднення – він запускає обмін речовин та допомагає не набрати в тарілку зайвих калорій за обідом.

Однак, вживання нездорової їжі на сніданок може виявитись навіть гіршим, ніж пропуск цієї трапези. Правильний сніданок повинен містити клітковину, білки та корисні жири.

Про це повідомляє Жіночий світ з посиланням на Times Now.

Ось перелік найкращих продуктів для здорового сніданку.

Вівсянка. Найкращий спосіб почати ранок – це тарілка поживної вівсяної каші з фруктами та горіхами. Вона багата на клітковину та антиоксиданти, при цьому вона не надто калорійна та корисна для серця.

Яйця. Варені яйця або омлет – чудовий вибір для сніданку. Яйця дуже ситні, містять багато білків та корисного для печінки холіну.

Ягоди. Полуниця, чорниця, малина та ожина багаті на клітковину та антиоксиданти, вони зміцнюють серце та пам’ять, допомагають регулювати обмін речовин, пришвидшують схуднення і уповільнюють старіння.

Горіхи. В горіхах міститься багато калорій та жирів, але, якщо їх не переїдати, ви не погладшаєте, оскільки всіх жирів із горіхів наше тіло не засвоює. Більше того, в горіхах містяться “хороші” ненасичені жири, які можуть допомогти знизити холестерин. Горіхи також корисні для серця і допомагають регулювати рівень цукру в крові, що робить їх ідеальним доповненням до сніданку.

Протеїновий коктейль. В домашніх умовах ви можете приготувати коктейлі з бананів, нежирного молока, горіхів, насіння льону, цільного вівса, тощо. Такі коктейлі допомагають стабілізувати рівень цукру в крові та сприяють схудненню.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ