Підтримати нас

Взяти авто в прокат: вигідна пропозиція для підвищення якості життя

Vgoru
Автор статті
27 жовтня 2021 12:00
2,317
Поширити:

Міжнародний сервіс оренди автівок SIXT пропонує клієнтам свій варіант допомоги у тяжкій епідемічній ситуації.

Часи пандемії коронавірусу мають доволі специфічні ознаки. Передусім, це можливі обмеження вільного пересування через карантинні норми та проблеми навколо розповсюдження вірусу у великих скупченнях людей, що практично неможливо зупинити в умовах громадського транспорту. 

Берегтися варто у будь-якому випадку, навіть після вакцинації — нібито, про це з численних інформаційних повідомлень чули всі. Проте, пересуваючись у метро або міським наземним транспортом, ми бачимо, що далеко не всі пасажири свідомо дотримуються соціальної дистанції і навіть правильно вдягти маску під силу далеко не всім. Ситуація поки що далека від оптимістичної: усі пам’ятають реалії «червоної зони», коли міський транспорт було фактично зупинено, а таксисти тероризували населення захмарними цінами. У таких умовах доволі зручною виглядає опція оренди авто для пересування містом або по всій країні.

Сервіс автопрокату SIXT є міжнародною компанією, що працює у більш ніж 100 країнах світу. В Україні прокатні пункти компанії можна знайти у 10 містах: Києві, Харкові, Львові, Одесі і кількох інших. Взяти авто в прокат можна для пересування всередині країни або за кордоном. 

Автопарк компанії містить різні моделі автомобілів: від легкових автомобілів бюджетного і бізнес-класу до мінівенів, кросоверів та джипів для різних потреб клієнтів. 

На сайті представлені 12 типів автомобілів. Представники сервісу наголошують, що всі машини для оренди є новими з відносно невеликим пробігом та щойно після технічного огляду. Звернутися до компанії можна через сайт та дізнатися тут усі подробиці та умови оренди автівок. 

Існують можливості укласти угоди короткострокової та довгострокової оренди за підпискою. До вартості такої підписки входять страхування, технічне обслуговування та ремонт, зміна покришок по сезону. У цілому, сервіс максимально орієнтований на потреби клієнта — процедура реєстрації доволі проста, ціни дуже вигідні, існують різні приємні опції. Так, отримати та повернути машину можна практично у будь-якому місці та у будь-який час. 

Компанія пропонує клієнтську підтримку в режимі 24/7, працює гаряча лінія, де можна отримати відповіді на всі можливі запитання.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ