Підтримати нас

Взимку Єгипет збирається значно розширити потік українських туристів

Автор статті
28 вересня 2021 13:30
1,048
Поширити:

Уже понад десять років Україна утримує другу позицію серед країн, чиї громадяни найчастіше відвідують єгипетські курорти та історико-археологічні пам'ятки.

У самій північно-східній африканській країні розцінюють цю сталість як один із найважливіших чинників розвитку економіки. У єгипетському уряді зараз, у кінці вересня, вже проходять активні підготовчі заходи, присвячені майбутньому зимового сезону. Адже саме в цей час наплив туристів з України до Єгипту найбільший.

Попри нове зростання випадків захворювання на коронавірус COVID-19, в Єгипті розраховують навіть розширити потік українських туристів. З цією метою єгиптяни мають намір організувати ряд маркетингових заходів на території України.

Щоб упевнитися, наскільки серйозні плани єгипетського уряду для залучення українських туристів, досить сказати, що на днях у Каїрі відбулася відповідна нарада на найвищому рівні.

Халед Ель-Анані, міністр туризму і старожитностей Єгипту, зустрівся з послом Єгипту в Україні Айманом Ель-Гамалем, щоб обговорити шляхи розширення туристичного руху в Єгипет з України.

На зустрічі також були присутні заступник міністра у справах туризму, помічник міністра з технічних питань і головний куратор Головного управління зовнішніх зносин та угод міністерства.

Як відомо, полетіти в Єгипет можна також і з Херсона. При цьому не забуватимемо, що Херсонський аеропорт поки що закритий на реконструкцію злітно-посадкової смуги. Втім, як запевняє директор обласного комунального підприємства "Херсонські авіалінії" Віталій Кучерук, аеропорт збираються відкрити для пасажирів у грудні - якраз до початку сезону подорожей в бік Єгипту.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ