Підтримати нас

Великдень у Північній виправній колонії №90

Автор статті
10 квітня 2018 01:57
645
Поширити:

У світле Воскресіння Христове у Державній установі «Північна виправна колонія №90», що на Херсонщині,  святили паски та крашанки. Свято Великодня у виправній установі очікували з особливим нетерпінням. Тож напекли більше 720 великодніх пасок засуджені власноруч. Пишаються – все зробили самі від тіста до прикрас і крашанок.

Пасхального ранку засуджені звичайно чекали на отця Олександра Чорнея. Так, до установи приїхали священнослужителі Олександр Чорней, Віталій Колодєзнов, Олександр Єгоров, Ельхан Нурієв щоб привітати засуджених з Воскресінням Христовим.

Був відслужений Пасхальним чином молебень та освячені приношення. Отець Олександр Чорней нагадав присутнім про важливість віри в житті людини, покаяння і усвідомленому виборі добра і позитивних змін. Він також окропив усіх присутніх святою водою і благословив на благополучне законослухняне життя.

Начальник установи Євген Соболєв розповів, що до установи традиційні святкові кулічі привозять також рідні і близькі засуджених та благодійні організації. Крім цього, він зазначив що від Херсонської ОДА засуджені отримали більше 250 пасок та футбольні м’ячі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ