Підтримати нас

У Залізному Порту на атракціоні відпочивальник зламав шию

Автор статті
13 серпня 2020 05:00
926
Поширити:

Це сталося під час катання на атракціоні "Бетмен".

Потерпілий перебуває в лікарні у важкому стані, йому зробили складну операцію, повідомила у Facebook його дружина Олеся Каменєва. Вона розповіла про подробиці. 1 серпня її чоловік вирішив покататися на атракціоні. Пані Олеся вважає, така розвага хоч і виглядає весело, насправді  дуже небезпечна.

"Під час їзди "Бетмен" сильно трясе, шалено мчить моторка. Нормальною опори там немає, все мокре. Несподівано руки чоловіка зісковзнули, його кинуло на торпедній швидкості на брезентову перегородку "Бетмена"(дно човна). Троє водіїв навіть не оглядалися і не цікавилися, що відбувається з пасажирами! Так тривало протягом декількох хвилин, поки вони нарешті побачили, що його било усіма частинами тіла об воду на тонкому брезенті і на великій швидкості", – розповіла  подробиці жінка.

Вона уточнила, що у її чоловіка пошкоджені хребці.

"Руки й ноги не рухаються. Він перебуває на лікарняному ліжку у важкому стані. Одразу операцію не зробили, адже потрібні були особливі пластини і імплантати (пошкоджені 5,6,7 хребці). Але поки лікарі шукали  необхідне, на четвертий день у чоловіка почалася двостороння пневмонія, бо він отримав ще й забитття легенів. Температура трималася до 40 градусів кілька днів", – зазначила вона.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ