Підтримати нас

У столиці Еміратів відкривають перший український книжковий клуб

Автор статті
19 липня 2016 10:41
604
Поширити:

Літературний клуб в Абу-Дабі ми вирішили створити для підтримки сучасної української літератури та поширення української культури в ОАЕ.

Про це повідомив Експресу Євгеній Семенов, українець, який живе та працює в Еміратах.

- З допомогою цих книг ми підтримуватимемо наші знання української, а також започаткуємо чудову практику - читання в українській громаді". Клуб лише розпочинає свою діяльність. "Лексикон інтимних міст" Юрія Андруховича - це перша книга, яку прочитають всі його учасники.

"Нашу ідею підтримала Міжнародна літературна корпорація "Meridian Czernowitz", яка співпрацює з сучасними українськими письменниками, - каже Євген. - Вони запропонували нам для вибору першої книги три українські бестселери останнього часу, серед яких громада шляхом відкритого голосування обрала роман "Лексикон інтимних міст" Юрія Андруховича. До речі, з нагоди початку роботи Українського літературного клубу в Абу-Дабі всі книги були підписані автором для кожного учасника. І ось тепер 31 примірник вже на шляху до Еміратів.

У суботу їх привезе українка з нашої громади. Тоді й відбудеться перше засідання Українського літературного клубу в Абу-Дабі, де всі учасники матимуть можливість познайомитись, поспілкуватися, поділитись своїми очікуваннями від роботи ініціативи та отримати довгожданий бестселер".

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ