Підтримати нас

У США спаніель-цуценя стало помічником шерифа

Автор статті
07 січня 2021 11:39
1,428
Поширити:

Чотиримісячного кінг чарльз спаніеля зробили службовим помічником шерифа Флориди (США) після того, як його врятували від алігатора, що поцупив його під воду.

Офіс шерифа округу Лі вшанував цуценя на ім’я Ганнер під час церемонії, де йому дали звання офіцера безпеки.

“Ви присягали дотримуватися конституційного закону під час роботи в Офісі шерифа округу Лі? Це важливий день. Тепер ви будете детективом, добре?”, – запитав песика шериф округу Кармін Марс під час церемонії.

Раніше крихітний цуцик був затиснутий в пащі алігатора, який затягнув його в ставок на задньому дворі сім’ї, в якій він живе.

“Ми  гуляли біля ставка, і він вилетів з води, як ракета. Я ніколи не думав, що алігатор може бути таким швидким”, – говорить власник собаки Річард Уілбенкс

Він розповів, що активізувався адреналін або інстинкт.

“Я просто автоматично стрибнув у воду”, – сказав Уілбенкс.

Завдяки Уілбанксу Ганнер вижив, отримавши всього одну колоту рану на животі.

Заступник шерифа округу Лі набирає жителів і їх тварин, щоб вони служили як спостерігачі під час повсякденних прогулянок. Це спонукає власників домашніх тварин стежити за підозрілою діяльністю, коли вони гуляють зі своїми вихованцями. Їх також просять повідомляти про жорстоке поводження з тваринами в їхньому районі і допомогти офісу шерифа запобігти цьому.

“Завзятість цуценяти і його боротьба за виживання доводять, що він ідеальний кандидат на посаду офіцера охорони і безпеки помічників собак!” – йдеться в повідомленні офісу шерифа в Facebook.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ