Підтримати нас

У Нагорному Карабасі продовжуються активні бойові дії

Автор статті
15 жовтня 2020 10:00
917
Поширити:

Попри попередні домовленності про припинення вогню з обох сторін, військовий конфлікт між Вірменією та Азербайджаном триває.

У ніч з 14 на 15 жовтня обстановка на Агдере-Агдамському і Фізулі-Гадрут-Джебраїльському  напрямках фронту залишалася напруженою. Обидві  сторони звинувачують одне одного в обстрілі.

Про це, зокрема, повідомляє пресслужба Міністерства оборони Азербайджану.

Азербайджан заявив про знищення та виведення з ладу великої кількості вірменської сили, двох танків Т-72, ​​одного зенітно-ракетного комплексу "Тор-М2КМ", чотирьох реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) БМ-21 "Град", однієї гармати-гаубиці Д -20, однією гаубиці Д-30 і двох гармат-гаубиць Д-1, а також кількох одиниць безпілотних літальних апаратів (БПЛА) і автомобільної техніки.

Азербайджанська сторона заявила, що у Вірменії була спроба наступу.

Водночас у Карабасі заявили про обстріл азербайджанською стороною госпіталю, в якому проходили лікування і цивільні особи.

Міноборони Вірменії, у свою чергу, заявило, що Азербайджан відновив активний артобстріл на північному і південно-західному напрямках.

До цього президент Азербайджану Ільхам Алієв відзначив, що Баку взяв під контроль ще низку населених пунктів у Карабасі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ