Підтримати нас

У Міністерстві оборони працюватиме департамент міжнародного співробітництва

Автор статті
10 травня 2020 09:29
1,021
Поширити:

Міністр оборони Андрій Таран повідомив, що у відомстві створять Департамент міжнародного оборонного співробітництва.

Про це він поінформував під час відеоконференції з групою іноземних стратегічних радників Міноборони і ЗСУ високого рівня (DRAB – Defence Reform Advisory Board), яка відбулася 8 травня, інформує UATV з посиланням на пресслужбу МОУ, повідомляє Перший.

Під час дискусії, зокрема, обговорили головні напрями, на які будуть спрямовуватися зусилля іноземної консультативно-дорадчої допомоги.

Для того, щоб удосконалити систему діяльності групи, міністр запропонував ввести у практику нові форми і способи взаємодії на вищому рівні, а також реалізовувати ефективний механізм, за допомогою якого вимірювати прогрес у досягненні цілей трансформації.

“У цьому контексті глава вітчизняного оборонного відомства повідомив про створення Департаменту міжнародного оборонного співробітництва Міноборони, в якому функціонуватиме спеціальний підрозділ, що відповідатиме за виведення міжнародної діяльності міністерства на якісно новий рівень та створення належних умов для взаємодії із DRAB”, – йдеться у повідомленні.

Таран наголосив, що департамент укоплектовуватиметься на конкурсній основі, і в нього братимуть найкращих спеціалістів у галузі міжнародної співпраці.

Також очільник МОУ розповів стратегічним радникам про результати нещодавно проведеного аналізу стану втілення оборонної реформи, а також про заплановані подальші кроки реалізації цієї реформи. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ