Підтримати нас

У Мелітополі окупанти хочуть поставити “на конвеєр” виробництво мінометів для армії рф

Vgoru
Автор статті
17 січня 2023 09:09
533
Поширити:

На Мелітопольському заводі автотракторних запчастин, який раніше випускав деталі для сільгосптехніки, окупанти планують запустити виробництво мінометів для російської армії. Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань із посиланням на відповідну заяву гауляйтера Запорізької області євгена балицького в ефірі кримського телеканалу.

У червні 2022 року на захопленому заводі автотракторних запчастин колаборанти хотіли налагодити випуск деталей сільгосптехніки під маркуванням «вироблені в «днр» чи в росії». Тепер на заводі планують виготовляти озброєння для армії рф.

«Ми були переорієнтували виробництво на випуск сільгосппродукції, але тепер відновлюємо виробництво мінометів», – сказав гауляйтер балицький.

Мелітопольський завод автотракторних запчастин розташований у селі Обільному, це передмістя Мелітополя. Окрім виробництва сільгосптехніки, раніше він виконував також замовлення Укроборонпрому – виробляв вузли для мінометів калібру 60, 82 і 120 мм, а також складники для зенітної установки ЗУ-23.

Раніше ми повідомляли, що в Херсоні СБУ затримала зрадників, які “зливали” конспіративні бази ЗСУ.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ