Підтримати нас

У Херсоні відкрились курси корейської мови

Автор статті
15 лютого 2020 05:00
744
Поширити:

Вчителька корейської мови Кім Кюн Чжа двічі на тиждень навчає херсонців корейської мови. 

Розказує, що заняття розраховані і на дорослих, і на підлітків. На заняттях Кім Кюн Чжа розказує учням про культуру та творчість. Спілкується жінка лише корейською. Говорить, що в такій атмосфері швидше вчиться мова:

"Корейська мова, якщо порівнювати з українською і російською, легка. Тому її легко вивчати. У корейській мові є такі звуки, які можуть передавати звуки будь-якої мови. Корейські пісні мають гарний ритм. Саме тому вони гарно звучать".

У Анастасії це друге заняття. Говорить, що корейська мова милозвучна. Дивують її звуки, які не притаманні українській:

"Мені здається, що до алфавіту можна ще звикнути. Мені важко дається вимова. Важко вимовляти ті звуки, яких у нас немає. Ти чуєш, але не розумієш як їх вимовити, бо не має подібного у нашому алфавіті. Найважче поставити звуки, почали правильно говорити. А писати - це справа часу".

Олена - кореянка, народилася у Херсоні. Мову говорить, дівчина ніколи раніше не вивчала. Коли дізналася, що у місті започаткували курс корейської, одразу записалася:

"До цього я не вивчала корейську мову. У мене 4-те заняття. Мені цікаво. Це моя рідна мова і я хочу її вивчити".

Зараз на заняття ходять 12 учнів і за два місяці, якщо не будуть прогулювати, розказує Кім Кюн Чжа, всі вони зможуть спілкуватися корейською.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ