Підтримати нас

У Херсоні розпочалася річкова навігація

Vgoru
Автор статті
02 квітня 2019 09:01
724
Поширити:

Сьогодні, 2 квітня, у Херсоні розпочалася річкова навігація. Три катери з річкового вокзалу повезли дачників до Кардашинки, Потьомкінського острова та Голої Пристані.

За словами директора КП «Херсонкомунтрансервіс» Павла Макейчика, від сьогодні будуть залучені три теплоходи. Згодом до них приєднаються ще два. Загалом херсонці зможуть добиратися до своїх дачних коперативів за 17-ма напрямками.

Пільгові категорії пасажирів користуватимуться транспортом у вівторок, середу, четвер і п’ятницю безоплатно (коштом субвенцій), а у суботу та неділю оплачуватимуть 50% вартості проїзду. Інші категорії пасажирів сплачуватимуть 100%-ву вартість проїзду – 30 гривень.

Всім перевізникам міста, які мають маршрути через річковий порт, рекомендували скоригувати графіки, аби херсонці могли вчасно здійснювати посадку на річковий транспорт.

Цього року міською радою у бюджеті для перевезення громадян пільгових категорій передбачено 3 млн 700 тис. грн. Заплановано перевезти близько 180 тис. херсонців, у тому числі й 160 тис. пільговиків.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ