Підтримати нас

У Горностаївському районі в авто знайшли зброю і наркотики

Автор статті
02 жовтня 2018 11:00
568
Поширити:

Працівники сектора реагування Горностаївського відділення поліції під час патрулювання в одному з сіл зупинили автомобіль «ВАЗ-2103», водій якого порушив Правила дорожнього руху. Під час огляду автівки з салону відчувався сильний запах конопель.

- В ході подальшого огляду в багажнику ми виявили поліетиленовий пакет з рослинами конопель вагою приблизно 1 кг. А під водійським сидінням вилучили пістолет з 19 набоями, - повідомив начальник Горностаївського відділення поліції Олександр Гайдук.

46-річний водій пояснив, що коноплі зберігав для власного вживання, тому що є наркозалежним. А пістолет нібито знайшов і возив з собою для самооборони. Чоловік неодноразово притягався до адміністративної та кримінальної відповідальності за наркозлочини.

Зброю і наркотики вилучено та направлено на експертизу. У відношенні водія складено адміністративний протокол за ст.130 КУпАП «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції», відкриті кримінальні провадження за ст.309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ч.1 ст.263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ