Підтримати нас

У Херсоні лікарня Тропіних надає допомогу постраждалим від обстрілів

Vgoru
Автор статті
03 квітня 2022 13:50
1,323
Поширити:

Лікарі херсонської лікарні Тропіних, 2 квітня, провели огляд жителів, постраждалих  під час обстрілів.

Як повідомляє Херсонська міська рада, лікарі клінічної лікарні ім. А. і О. Тропіних у воєнний час набувають певного досвіду надання медичної допомоги при бойових травмах.

Так, за останню добу до лікарні надійшло четверо поранених. Усі постраждалі – мирні жителі, молоді чоловіки, які отримали вибухові та вогнепальні поранення внаслідок бойових дій у районах проходження лінії фронту (Білозерка, Снігурівка, Широка Балка). Троє чоловіків вже прооперовано, перебувають у відділенні реанімації, у всіх стан стабільний, що не загрожує життю. Четвертого постраждалого (це волонтер, який потрапив під обстріл) – зараз готують до хірургічного втручання з приводу вибухової травми стопи.

Хірурги, травматологи, анестезіологи роблять все, щоб врятувати тяжких, допомогти по максимуму – оперують, реанімують, медсестрички виходжують, підтримують моральний дух.

Кількість амбулаторних пацієнтів, за словами гендиректора лікарні Леоніда Ремиги, щоденно збільшується. Консультації лікарів-спеціалістів, сімейних лікарів, педіатрів, а також функціональні, ультразвукові, ендоскопічні, лабораторні обстеження в «Тропіних» виконуються в повному обсязі.

За минулу добу до стаціонарних відділень було госпіталізовано 18 хворих. В акушерському відділені народилося 3 немовлят.

Сьогодні медична допомога надається у приймальному відділенні (за основними спеціальностями) та травмпункті.

Вагітні на всіх термінах приймаються, як завжди, до акушерського відділення цілодобово.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ