Підтримати нас

У Білозерці через відсутність опалення закрили дитячі садки

Автор статті
01 листопада 2021 11:16
854
Поширити:

З понеділка, 1 листопада, сім дитячих садків у Білозерському районі закрито через порушення температурного режиму. Про це свідчить текст наказу, виданого 29 жовтня та підписаного начальницею управління освіти, культури, молоді та спорту Білозерської селищної ради Іриною Козльонковою.

Чиновниця зазначає, що рішення ухвалено відповідно до висновків місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Директорам дитячих садків рекомендовано "зупинити освітній процес до початку опалення". Також передбачається обмежити в дитячих садках споживання електроенергії та води.

Ці рішення припали до смаку далеко не всім мешканцям Білозерської громади. Так, на своїй сторінці у Фейсбуці Анастасія Перунова пише:

 “Шановні білозерчани! 1-го листопада о 11:00 годині ми з обуреними батьками, які розчарувались у нинішньому керівництві ОТГ, збираємось біля адміністрації, щоб отримати відповіді на запитання щодо опалення дитячих садків та шкільних закладів! А також, можливо, керівництво запропонує нам безкоштовних нянь у своєму обличчі і вони будуть проводити час з нашими дітьми, поки ми будемо працювати!”.

У коментарях користувачі соцмережі зазначають, що подібна ситуація склалася і в інших районах області, зокрема в Олешківському.

Раніше у самому обласному центрі заявляли, що опалювальний сезон розпочнеться 1 листопада. Але у багатьох “багатоповерхівках” Херсона батареї досі залишаються холодними.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ