Підтримати нас

Трагічна середа

Vgoru
Автор статті
18 червня 2021 15:40
998
Поширити:

Херсонський міський суд виніс вирок у справі про вбивство 4-річної давнини.

Вранці  2  лютого 2017 року близько 11 години  Антон* Х.  вийшов з будинку і зустрівся по дорозі з односельцем Олександром Середою. Між ними зав’язався конфлікт, який перейшов у бійку.

Олександр збив Антона з ніг, почав гамселити його ногами по голові  і пустив у хід ніж. Потім залишив Антона вмирати, а сам пішов додому прати від крові одяг.

Коли на місце бійки приїхала оперативна група, хлопець вже помер. Судмедексперти визначили причину загибелі – вона настала від удару ножем у грудину, було пошкоджено ліву легеню, що призвело до кровотечі. 

Поліція затримала Олександра у той же день.  Виявилося, обвинувачений раніше судимий за вимагання та крадіжки. Чоловік зізнався в новому злочині, але звідки взявся ніж і куди він потім подівся - не пам’ятає. Хоча, відповідно до висновку психіатрів,  Олександр психічними захворюваннями не страждав. 

Колегія  суддів: Людмила Валігурська та Констянтин Рєпін визнали Олександра Середу винним за  ч. 1 ст.115 КК України  (вбивство) та призначили покарання у вигляді 8 років 7 місяців позбавлення волі.   

*Ім’я та прізвище загиблого змінено

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ