Підтримати нас

Топ фото за тиждень: найкраще зі світової фотожурналістики

Автор статті
19 травня 2020 04:34
838
Поширити:

Деякі з найкращих фотографій від світових агенцій за 20-й тиждень 2020 року.

 

Цей багатоквартирний будинок в Одінцово, під Москвою, прикрашений розписом, присвячений медикам, які борються з коронавірусом. (Reuters/Yevgenia Novozhenina).

Медичні маски і портрети медпрацівників, які померли від коронавірусу під час своєї роботи, у неофіційному меморіалі перед місцевим відділом охорони здоров'я в Санкт-Петербурзі, Росія. (AP/Dmitry Lovetsky).

Тренер зі спортивної гімнастики з Косова Мірланд Гаші, 27 років, займається вправами з використанням саморобних інструментів у своєму будинку під час пандемії хвороби COVID-19 в селі Існік. (epa-EFE/Valdrin Xhemaj).

Болгарський місцевий гід Желязко Веліков ходить всередині печери Бачо Кіро, поблизу міста Дряново. (AFP/Nikolay Doychinov).

Гусак летить у Лондоні в Сент-Джеймс парку. (Reuters/John Sibley).

Працівник у захисному спорядженні дезінфікує торгівельний центр в якості профілактичного заходу проти коронавірусу в Кашіас-ду-Сул, Бразилія. (AFP/Silvio Avila).

Силует фермера під час збирання капусти в селі Мамуше, Косово. (epa-EFE/Valdrin Xhemaj).

Афганський хлопчик набирає воду з криниці на околиці Кабулу. (Reuters/Mohammad Ismail).

Подружжя взяло свого песика для поїздки на автомобілі в Москві. (TASS/Sergei Bobylev).

Прожектори, що підсвічують небо, під час акції на підтримку сфери креативних індустрій та видовищних заходів «Стоп культурний карантин». Київ, 12 травня 2020 року. (Reuters/Valentyn Ogirenko).

Пакистанський хлопчик паркує свій мотоцикл серед сотень інших біля базару після пом'якшення заходів коронавірусного карантину в Карачі 12 травня. (Reuters/Akhtar Soomro).

Бойовик російських гібридних сил займає позицію біля лінії зіткнення з українськими військовими в Донецькій області. (Reuters/Alexander Ermochenko).

Люди стоять на знаках потреби фізичного дистанціювання на трамвайній зупинці в Ніцці, Франція. (Reuters/Eric Gaillard) .

Федерація боксу Росії піднімає портрет радянського лідера Йосипа Сталіна на повітряній кулі, неподалік міста Білогірськ в окупованому Криму. (AFP).

Дресирувальник сидить поруч з мавпою, в той час як коза балансує на палиці для глядачів в Карачі після того, як пакистанський уряд послабив загальнонаціональний карантин, введений в якості превентивного заходу проти коронавірусу. (AFP/Asif Hassan).

Афганський волонтер розпорошує дезинфікуючий засіб усередині тимчасового будинку на тлі побоювань з приводу коронавірусу в Джалал-Абаді. (Reuters/Parwiz).

Персонал ресторану п’є пиво під час офіційного відкриття тераси ресторану в центрі Праги 11 травня. (epa-EFE/Martin Divisek).

Пасажирка у захисній масці на платформі станції метро в Москві. (AFP/Kirill Kudryavtsev).

Ветерани зібралися в Мінську, щоб подивитися військовий парад з нагоди 75-тої річниці перемоги Радянського Союзу над нацистською Німеччиною у Другій світовій війні 9 травня. (AFP/Sergei Gapon).

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ