Підтримати нас

Шини Arivo Terramax ARV Pro A/T: прохідність без компромісів

Vgoru
Автор статті
26 лютого 2023 10:20
2,016
Поширити:

Майстри китайського шинного бренду Аріво чудово орієнтуються в тому, що потрібно сучасним автомобілістам. Перш ніж розпочати розробку нової моделі, вони проводять соцопитування. У результаті кожна модель максимально точно відповідає запитам споживачів, стає комерційно успішною та затребуваною. Так само проходив процес створення літніх шин Arivo Terramax ARV Pro A/T з дуже крупним протектором та унікальними їздовими характеристиками.

Завдяки ретельним дослідженням було з'ясовано, що власники потужних позашляховиків потребують міцних, надійних покришок із високим показником прохідності на пухких поверхнях. Звичайно, в асортименті дуже швидко з'явилися саме такі колеса. 

Грязьова модель Arivo Terramax ARV Pro A/T: особливості та характеристики 

В інтернет-магазині Guma.com.ua ці шини представлені у найбільш популярних розмірах з діаметрами на 16-20 дюймів. Додаткова абревіатура у назві вказує на те, що це справжні вседорожні шини: А/Т розшифровується як All Terrain (усі поверхні). Автовласники, які вибирають такі покришки, можуть розраховувати на їхню продуктивність на асфальті, ґрунтовці, нерівному та розбитому покритті, розмитій або кам'янистій місцевості. Гума Arivo Terramax ARV Pro A/T незамінна для поїздок на природу, полювання та риболовлю. Також вона буде дуже корисною для мешканців сіл. 

Головну перевагу моделі забезпечує рельєфний протектор. Центральна зона утворена одним широким ребром, що у свою чергу складається з великих блоків. Не менші великі шашки розміщені в плечових областях. Така будова гарантує колесам швидку адаптацію до нерівностей дороги. Висота блоків варіюється і в результаті автомобіль залишається керованим у будь-якій ситуації. 

Не менш важливу роль відіграють дренажні канали. Літні шини Arivo Terramax ARV Pro A/T отримали дуже глибокі водоевакуаційні жолоби, які швидко захоплюють та виводять рідину за межі контактної плями. Йдеться не тільки про дощову воду, але також про рідкий бруд і навіть талий сніг. Збільшена ширина канавок запобігає застряганню в них каменів, гілок та інших предметів. Це сприятливо впливає на продуктивність шин та продовжує термін їхньої служби. 

Полімерна суміш, з якої виготовлені шини, містить термостійкі присадки нового покоління. Вони захищають колеса від перегріву в спеку та від застигання за низьких температур.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ