Підтримати нас

Щеплення для журналістів: приходьте вчора!

Автор статті
26 липня 2021 10:13
1,224
Поширити:

До абсурдності й навіть анекдотичності деяких ситуацій, що трапляються в коридорах української влади, громадяни не перестають день у день дивуватися. Вчергове в цьому плані "порадувала" Херсонська обласна держадміністрація.

Сьогодні, вранці 26 липня, на редакційну електронну пошту десятків журналістських видань області від пресслужба ХОДА надійшло повідомлення про те, що працівники херсонських ЗМІ можуть записатися на безоплатну вакцинацію від коронавірусу COVID-19, при якій будуть застосовуватися відомі закордонні вакцини Moderna і Pfizer. Для цього, пишуть чиновники, необхідно просто заповнити особливу гугл-форму і надіслати її за вказаною адресою. Про місце і час процедури, додають в ОДА, поінформують додатково.

Ініціатива, безумовно, здорова і дуже похвальна. Якби не одне “але”: як з'ясовується з листа, "дедлайн" запису на "журналістське" щеплення... закінчився вже о 15:00 у п'ятницю, 23 липня!

Важко сказати, що ж мали на увазі в херсонському "білому домі". Або мова йде про банальну чиновницьку помилку (просто сплутали якісь цифри), або все ще гірше, і ми маємо справу з кричущим головотяпством. Можливо, якийсь державний клерк просто забув відправити повідомлення про вакцинацію вчасно, а тепер виключно "для галочки" виконав завдання керівництва.

Так і живемо, як не втомлюються повторювати українці по десять разів на день.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ