Підтримати нас

Сайт Херсонської ОДА потрапив до рейтингу найкращих офіційних веб-сайтів

Автор статті
05 липня 2019 14:00
657
Поширити:

Державний комітет телебачення і радіомовлення здійснив моніторинг інформаційного наповнення у І півріччі 2019 року офіційних веб-сайтів центральних та місцевих органів виконавчої влади.

Про це повідомляє пресслужба комітету.

Серед місцевих органів виконавчої влади лідерами рейтингу стали офіційні веб-сайти Херсонської, Хмельницької, Волинської, Полтавської, Запорізької, Дніпропетровської, Харківської, Житомирської, Івано-Франківської, Закарпатської, Рівненської та Чернігівської облдержадміністрацій.

"Найкращими серед центральних органів виконавчої влади визначено офіційні веб-сайти Міністерства аграрної політики, Міністерства інфраструктури, Міністерства інформаційної політики, Державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками, Державної служби з питань праці, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Адміністрації Державної прикордонної служби України", - ідеться в повідомленні.

Загалом проаналізовано 65 веб-сайтів центральних органів виконавчої влади (19 міністерств і 46 інших), а також 25 офіційних веб-сайтів місцевих органів виконавчої влади (24 обласних та Київської міської державних адміністрацій).

Із результатами моніторингу можна ознайомитися тут.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ