Підтримати нас

Ремкомплект гідроциліндра: комплектація і вибір

Vgoru
Автор статті
07 травня 2021 16:53
1,104
Поширити:

Результативність і швидкість ремонту і техобслуговування гідроциліндрів залежить від ремкомплекту. У нього входять деталі, що виготовляються з першокласної гуми та поліаміду різних сортів і щільності. Найвищими показниками характеризуються запчастини, що мають сертифікати якості. В інтересах автовласника обирати ремкомплекти для гідроциліндрів, якість і комплектація яких забезпечить безпечну роботу автомобіля.

Склад деталей

Навантажувальна, будівельна, комунальна, лісозаготівельна, сільськогосподарська та інша великогабаритна техніка й автомобілі постійно піддаються високим механічним навантаженням. Нерідко в таких важких умовах в першу чергу зношуються гідроциліндри. Несправна деталь перешкоджає нормальному використанню техніки. Відновити її функції допомагає своєчасне обслуговування і ремонт.

Щоб швидше усунути несправність, треба знати, що входить в ремкомплект. Звичайно це:

  • гумові брудозйомники,

  • прокладки, 

  • захисні чохли й кільця

  • брудозйомні манжети

  • манжети для штоків і поршнів.

Тільки одні захисні кільця поділяються на 9 видів. Вони бувають заглушечними, олієприводними, штовхальними, штуцерними, поршневими, клапанними, штоковими, кришковими. Виділяють також кільця для болтів.

Таким чином, у ремонтний комплект входять усі запчастини, які потрібні для відновлення нормальної роботи гідроциліндрів. За необхідністю онлайн-консультанти Vbelts підберуть комплект направляючих ущільнювачів, що використовуються в нерухомих кільцях і з'єднаннях.

Як правильно вибрати ремкомплект

При виборі ремкомплекта для техобслуговування і ремонту гідроциліндрів бажано обирати вироби, що поставляються офіційними дилерами виробників. Це служить свого роду гарантією їх якості. Головною відмінністю оригінальних запчастин є надійність і великий термін експлуатації. Вони наділені високими техніко-експлуатаційними властивостями, тому ціна на них вища, ніж на продукцію сторонніх компаній.

При виборі запасного комплекту для техобслуговування і ремонту гідроциліндрів певної моделі техніки або авто треба вивчити тип і маркування. Перед купівлею запчастини дізнайтеся у консультанта магазину, на гільзу й шток якого діаметру вона розрахована. При необхідності можна порівняти її з уже несправною деталлю.

Водій, який піклується про свій автомобіль, заздалегідь купує ремкомплект, а також постійно співпрацює з сервісними центрами. Тільки так можна забезпечити нормальну роботу гідроциліндрів і захистити себе від несправностей авто у випадках, коли на це менш за все чекаєш.

Коли потрібні ремонтні роботи

У комплектацію гідроциліндра входять деталі, матеріал яких при тривалому зносі та високих навантаженнях не відновлюється. При цьому їх заміна не вимагає особливих матеріальних і фізичних витрат. Саме для цієї мети призначений ремкомплект. З його допомогою можна швидко провести демонтаж і монтаж запчастин у випадку:

  • зносу робочої поверхні,

  • несправності манжета,

  • деформації деталей,

  • втрати герметичності в ущільнювачі,

  • протікання робочої рідини,

  • зниження працездатності гідроциліндра до критичної відмітки,

  • порушення робочого ритму й інших несправностей у роботі гідроциліндра.

Для відновлення нормальної роботи авто треба звернутися до сервісного центру, який використовує тільки оригінальні запчастини та гарантує високу якість ремонту. Своєчасна допомога кваліфікованих майстрів – ось, що треба кожному автомобілю і його власникові.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ